Pünkösdi hétvége az Adrián

Az idei év szezonkezdő horvátországi hétvégéje! Sokak számára már jól ismert helyszín Krk szigete. Évről évre ellátogatunk erre a csodás helyre és mivel ti is annyira szeretitek mint mi, így idén is Punat lett az első hely amit meglátogatunk és ezzel nyitjuk a 2013-as Adriai szezont!

Látogass el velünk Horvátország szebbnél szebb tájai közül a Kvarner-öböl legnagyobb szigetére. A Krk sziget dombjain található olaj és fügefa ültetvények csodás mediterrán hangulatot árasztanak melyet átjár a fűszer és gyógynövények illata. A dombos szigeten vadregényes erdők és kopár sziklák váltják egymást. Sok elrejtett öböl, kiugró szirt, gyönyörű homokos és kavicsos part várja a pihenni vágyókat. Érdemes megkóstolni a hely jellegzetességeit mint például a nyársonsült bárány, csevapcsicsi, a juhsajt, a szmokvica és a horvát karlovacko!

 

Reményeink szerint a tengervíz már kellemes lesz és a Bora is kegyes lesz hozzánk. Szállásunk a meseszép halászfaluban Punaton lesz ahol a tenger vízét valósággal eltakarják a jachtok, vitorlások és halászcsónakok.


2013. Május 16.-20. (csütörtök-hétfő)

Program:

-Csütörtökön leutazás
-Pénteken 1 parti merülés
-Szombaton 2 hajós merülés
-Vasárnap 1 roncsmerülés merülés
-Hétfőn hazaindulás.


Jelentkezési határidő 2013.04.30.

Jelentkezés elérhetőségeinken

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.