Hajós szafari – Brothers-szigetek

Közkívánatra idei hajós szafarinkat a Brothers-szigetekre indítjuk!
Jelentkezz mihamarabb, hogy le ne maradj!!!

Időpont: 2012. November 11. – 18.

Brothers-szigetek
A Vörös-tenger közepén emelkedik két sziget: a Kis Brother és a Nagy Brother. Az utóbbi könnyen felismerhető világítótornyáról,amelyet az angolok építettek 1880-ban. A sziget északi oldalán fekszik egy nagy katonai hajó, az Aida II
roncsa. A hajó 1957-ben süllyedt el. A sziget nyugati oldala otthont nyújt barakudák, doktorhalak, makrélák, csattogóhalak nagy csapatának és természetesen a cápáknak, olykor látni tigriscápákat is.

Hajónk neve: Andromeda
Egyedi tervezés alapján épült az 5 csillagos búvárszafari yacht az Andromeda, a búvárok és a vendégek minden lehetséges felmerülő igényét megvalósítva. Az egyhetes búvárszafarik során a tágas, fürdőszobás, igényes bútorokkal berendezett kabinok, hatalmas ebédlő, nappali és napozó dekk szolgálják a komfortérzetünket. A hajó szíve, a keleti hangulatot idéző “sisha” szoba, ahol esténként a vizipipa aromás füstjét szívva osztozhatunk  napi élményeinken. Összeszokott, tapasztalt és több nyelven beszélő személyzet várja a búvárkodni és kikapcsolódni
vágyókat egyaránt.
A hajó 40m hosszú és 8m széles.

Kabinok
Minden kabin légkondícionált, melegvizes zuhanyzóval, angol WC-vel rendelkezik, valamint ágyneműt és törölközőt biztosítanak minden kedves vendég számára.

Búvárfedélzet
A tágas búvár fedélzeten és az alsó platformon bőséges hely áll rendelkezésre a merülések előtti és utáni öltözésekhez és a vízbe jutáshoz. 2 kézi tusolóval lemoshatjuk magunkról, komputerünkről, maszkunkról és reduktorunkról a sót, a zárt tusolóban pedig egészben letusolhatunk.

Ellátás: All inclusive
A szakácsok minden nap jobbnál jobb finomságokkal látják el a vendégeket. A bőséges svédasztalos napi három étkezés minden igényt kielégít. Az étlapon levesek, sültek, halak, saláták, zöldségek, köretek és édes finomságok találhatók, valamint napközben friss gyümölcs és édességek. Ásványvíz, üdítők, kávé és tea áll mindenki rendelkezésére.

Utazás: Budapest-Hurghada chartel járattal

Jelentkezési határidő: 2012 Augusztus 17
/a létszám és az idő szűkössége miatt kérünk mindenkit aki jönni szeretne, jelentkezzen mihamarabb/

Amennyiben valaki felszerelésbérletet szeretne igénybe venni azt túránk előtt 2 héttel jelezze.

Jelentkezés, bővebb információ:
vvdivingclub@gmail.com

06-30/219-2318

A nap süssön rátok!
Cs & S

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.