Pünkösdi hétvége Razanj-ban

Az idei horvátországi szezont a már jól ismert Razanj-ban nyitjuk. Aki velünk tartott az elmúlt évben az visszavágyik, ha számodra még ismeretlen ez a hely, biztosítunk róla hogy szeretni fogod. A saját tengerparttal rendelkező ingatlanon lépcsőzetesen helyezkedik el a szállás és a búvárbázis, kényelmes pihenést biztosítva mind a búvárok mind a kísérők számára.

phoca_thumb_l_az bl ahol vagyunk
A településről: Ražanj egy kis halászfalu  Primošten és Rogoznica között. Gyönyörű öbleiben apartmanok és villák, ahova minden évben sok turista látogat . A fenyvesek, a strand és a kristály tiszta víz nyújtotta festői táj szépsége miatt igen népszerű. Ražanj ideális hely a nyugodt családi nyaraláshoz az érintetlen természetben. A sport és rekreáció kedvelői pecázhatnak, búvárkodhatnak, több vízi sportot és további aktivitásokat próbálhatnak ki. A dalmát konyha specialitásait és a helyi különlegességeket a Rogoznica-i éttermekben kóstolhatja meg.

phoca_thumb_l_dsc02148

Program:

  • Csütörtök – Leutazás
  • Péntek – 2 hajós merülés
  • Szombat – 2 hajós merülés
  • Vasárnap – 2 hajós merülés
  • Hétfő – Hazautazás

Időpont: 2015. Május 12-16.

phoca_thumb_l_adriadive 5 fs apartman 1. hlBázis: A Búvárbázis Varosban helyezkedik el közvetlenül a tengerparton. A bázis kiválóan felszerelt, közvetlen vízparti apartmanházban helyezkedik el. A gyorsabb közlekedést és a merülőhelyek változatosságát kettő darab 10 személyes speed boat biztosítja, amelyek alkalmasak minden -más hajók által meg nem közelíthető – kikötésre. A merülések igen változatosak, a csoportnak megfelelő szintűek. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő merülőhelyet, hiszen közel 20 lenyűgöző merülőhely található a bázis 3 km-es körzetében. Igény szerint lehetőség van éjszakai merülésre.

phoca_thumb_l_dscf0765Szállás: A csapat közvetlen a bázis fölött található apartmanokban lesz elszállásolva. Reggelente csak le kell sétálni és már indulhat is a merülés! Az apartmanok mindegyike légkondicionált és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobákban és a konyhákban teljes felszerelés található. A hatalmas földszinti terasz tökéletes helyet biztosít az egész csapat számára az esti beszélgetésekhez, sütögetésekhez… Az apartmanházhoz saját part tartozik, mind a búvárok, az anyukák és a gyerekek nagy örömére.

 

phoca_thumb_l_esti csendlet a bzis teraszrl

Utazás: Egyénileg
Ellátás: Önellátás, /igény szerint esténként közös grill vacsora/

Jelentkezési határidő 2016. március 30.
Bővebb információ, jelentkezés elérhetőségeinken!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.